Wie lijkt het ook zo heerlijk om vanuit bed alvast water te koken voor bij het ontbijt. Dat kan nu zonder enig probleem. Hoe? Met een hele slimme waterkoker die naar de naam iKettle luistert. Deze waterkoker kan op het draadloze netwerk worden aangesloten. Je installeert de app op je smartphone en je waterkoker afstandsbediening is klaar. Je wordt wakker, pakt je mobiel en met één druk op de knop wordt er water voor je gekookt. Het is ook mogelijk om een temperatuur in te stellen. Als je niet zoveel tijd hebt ’s ochtends dan kun je er voor kiezen om het water 80 graden Celcius te laten worden.

De app heeft ook een wekkerfunctie. Stel de wekker in op 07:15 en je wordt gelijk gevraagd of de waterkoker ingeschakeld moet worden. Als het water de gewenste temperatuur bereikt heeft dan vraagt de app of het water op temperatuur gehouden moet worden. Toch nog maar even blijven liggen? Er is nog een functie die ingeschakeld kan worden. Deze houdt in de gaten of de eigenaar bijna thuis is. Dit gaat met behulp van de GPS-functie van de mobiele telefoon. Zo is de thee al zo goed als klaar als u thuis komt.

Neem een kijkje tussen onze waterkokers. Opzoek naar een kenwood waterkoker? Wij hebben vele goede merken voor u geselecteerd. Al onze waterkokers doen hun werk uitmuntend.
 

    15-10-2013 00:00