zaak-shops.nl; het bedrijf achter 31 specialistische webwinkels

afbeelding met specialisme

zaak-shops.nl is gestart in 2010 in een klein kantoortje aan de Donderslaan te Groningen. In die tijd begon de webwinkelbranche aan zijn opmars en er kwamen toen al dagelijks een handje vol webwinkels bij. Uniek zijn was erg moeilijk tussen de wildgroei van alle (zolderkamer) webshops. zaak-shops.nl begon met een horlogewinkel, ikwileenhorloge.nl, die tot op de dag van vandaag nog steeds bestaat. Door de focus op specialisme op deze productgroep behoort ikwileenhorloge.nl tot één van de grootste online horlogewinkels van Nederland en België. We zitten nog steeds in Groningen, wel een aantal keer verhuisd, maar nu aan de Koldingweg. We hebben een groter kantoorpand met 600m² eigen magazijn, zodat we 95% van de producten uit eigen voorraad kunnen leveren.

afbeelding met klantenrecensies


Focus op service en productspecialisme

Voordat u uw aankoop doet willen wij u zo goed mogelijk informeren. Dit doen we door middel van uitgebreide productteksten, gedetailleerde specificatietabellen, duidelijke productfoto's en heldere videoreviews. Niet alleen de productpagina zelf zorgt ervoor dat u uitkomt bij het juiste product, ook onze productfilter op de website en de medewerkers van de klantenservice kunnen u op weg helpen.

Daar houdt het nog niet op. Ook nadat u uw product bij ons besteld heeft staan wij voor u klaar. We zien het als onze verantwoordelijkheid om u van het product dat u besteld heeft te laten genieten. Dus mocht u na aankoop van uw product nog met een vraag zitten, aarzel niet en neem gelijk contact met ons op!

afbeelding van magazijnmedewerker

Sinds 2010 hebben we dus maar één doel: advies geven met verstand van zaken. Inmiddels hebben we al meer dan dertig verschillende webwinkels in verschillende uiteenlopende productcategoriën. Van platenspelers tot fixed gear bikes en van dartpijlen tot powerbanks, wij kunnen u aan het juiste product helpen.

Nog enkele foto's uit de oude doos: 2011-1, 2011-2, 2011-3, 2012-1, 2012-2, 2012-3, 2013-1, 2013-2, 2013-3.

Wilt u met ons in contact blijven via social media? Dat kan!
Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer op ons Youtube-kanaal.

Heeft u advies nodig?

Heeft u advies nodig?

Mail ons: service[at]zaak-shops.nl

Onze klantenservice is momenteel

(geopend op werkdagen van 9:00 - 17:00)