Na het hele assortiment cup a soupjes, en noodle soep uitgeprobeerd te hebben, wil je wel eens een ander warm hapje. Ik dacht een zachtgekookt eitje prikken!
Dus zat ik eraan te denken, hoe kan ik nou een lekker zachtgekookt eitje koken op het werk?
En daar kwam het idee, natuurlijk in de waterkoker! Ik neem daarvoor heel simpel onze waterkoker van het kantoor. Even omspoelen, vers koud water erin doen, een eitje erin en aanzetten. Als het water kookt, de waterkoker uitzetten. 5 minuten wachten en je hebt een overheerlijk zachtgekookt eitje. Laat je het ei 3 minuutjes langer in de water koker zitten, dan mag je rekenen op een onvervalst hardgekookt ei. Dus zo kan je met een waterkoker een super lekker eitje koken voor bij de lunch, wie wil dit nou niet?
Zorg er wel voor dat het ei heel is, als je hem in de waterkoker doet. Anders kan het wel eens een rotzooi worden. Eet smakelijk!

    05-02-2014 00:00