Vol trots komen wij vandaag met goed nieuws voor onze waterkoker-zaak.nl. Wij hebben de afgelopen maanden vernomen dat onze klanten niet alleen voor waterkokers bij onze webshop bestellen, maar ook graag een uitgebreid assortiment wouden zien van andere producten die met temperatuur beheersing van drankjes te maken hebben. De oplossing die wij bedachten waren thermosbekers en thermoskannen en nu kunnen wij vol trots melden dat de eerste serie thermoskannen en thermosbekers op onze website online staan.

Het nieuwe assortiment

Ken je het idee dat je op werk voor al je collega’s koffie wilt halen en dat je met een vol dienblad met koffie door de zaak loopt? Dat was voor ons wel een herkenbaar beeld die wij graag wouden doorbreken. De oplossing was om thermoskannen te gebruiken die in ieder kantoor staan en dit idee draagt positief bij aan onze efficiëntie. De nieuwste thermoskannen die wij op onze website hebben geplaatst zijn de thermos ANC Inox thermoskan en de Thermos Patio thermoskan. De Thermos ANC Inox is het goedkoopste luxe model van onze thermoskannen. De Thermos Patio thermoskan is juist weer een thermoskan die een mooie kleurcombinatie gebruikt en in verschillende kleuren te verkrijgen is. Daardoor is dit model bijna altijd wel op je inrichting af te stemmen. Verder hebben wij natuurlijk ook een nieuw budget model online gezet voor de categorie die meer op zoek is naar goedkope thermoskannen. Zij kunnen dan uitstekend slagen in de Thermos Patio Uni serie die ook in verschillende kleuren te verkrijgen is.

Thermos beker of thermoskan kopen?

Heb je nu een reis op de planning staan of reis je geregeld? Dan kan een thermoskan, thermos beker of juist een thermosfles een goede uitkomst bieden. Denk aan het beeld dat je onderweg bent, je rijdt een file in en kan op je dooie gemak een lekker bakje koffie inschenken. Dat is een heerlijk file beeld toch? Maar ook in de trein of ander openbaarvervoer kan het heel fijn zijn om een lekker warme bakje koffie mee te nemen. Als je een thermosfles, kan of beker wilt kopen kan je wellicht goed slagen in onze nieuwste assortimentsuitbreiding.

    28-01-2016 00:00