Artikel waarin er verteld wordt waaraan je moet denken als je een thermosfles gaat kopen met daarbij handige tips.

Waar moet je opletten?

Thermosfles kopen: steeds meer mensen kopen een thermosfles omdat het zo handig is voor onderweg. Er zijn verschillende soorten en maten thermosflessen, maar waar moet je nou precies opletten als je een thermosfles gaat kopen?

Als eerst kijk je waarvoor je een thermosfles nodig hebt; voor een lange periode of korte? Als het voor een lange periode is moet je er rekening mee houden dat de thermoskan in prijsverhouding duurder is dan een thermoskan voor een korte periode.
De beste thermoskan kan zelfs na 11 uur nog uw drinken warm houden (ideaal als u met de auto op wintersport gaat). De goedkoopste thermosflessen gaan met zo’n 4 a 5 uur mee, wat natuurlijk ook erg lang en handig is. De kans is ook heel groot dat je geen lekkage zal mee maken met een thermosfles, als je de fles goed afsluit zal je het nooit meemaken dat je een lekkage krijgt. Verder moet je ervoor zorgen dat de thermosfles vol blijft. Als de thermosfles niet meer vol is, zal hij ook sneller afkoelen.

Tips voor thermosflessen kopen:
- Verwarm uw thermosfles voor gebruik (nooit in een over/magnetron)
- De thermosfles niet helemaal tot de rand vullen
- Open de thermosfles zo weinig mogelijk
- Drink nooit vanuit de thermosfles, kan erg heet zijn
 
De vraag naar thermosflessen:
Uit onderzoek is gebleken dat de vraag naar thermosflessen voor de voorjaarsvakantie erg groot was. Dit was omdat men er achter zijn gekomen dat een thermosfles erg handig is voor in de trein of auto, zodat je onderweg nog altijd lekker kan genieten van een bakje koffie/thee. Koop daarom uw eigen, handige thermosfles voor onderweg waar u nog lang kan genieten van uw bakkie.

    11-03-2016 00:00