U gaat op vakantie naar Spanje en u neemt altijd koud drinken mee, maar elke keer na een paar uur wordt u drinken warm. Een thermoskan of thermosbeker kopen? Helpt dit u bij het koud houden van uw drankje? Dit helpt heel goed, namelijk een thermosbeker of thermoskan kan u koude drankje 24 uur koud houden. Dit is natuurlijk heel fijn, maar u neemt ook wel eens koffie mee. Maar kunt u dit ook gebruiken om drankje warm te houden? Dit kan heel goed, want hierin blijft uw drankje 12 uur lang warm.

Thermoskan kopen?

Koude, warme of lauwe drankjes kunnen het beste bewaard worden in een thermoskan. Maar waarom een thermoskan kopen? Dit is vooral handig als u een bedrijf heeft, want in een thermoskan past veel meer dan in een thermosbeker. Bij zaak-shops.nl is er een ruime keuze hieraan, dus u slaagt bijna altijd in uw keuze. De thermoskan kunt u in allerlei vormen en kleuren kiezen. Het is dus niet alleen multifunctioneel, maar ook nog eens mooi.  Als u bijvoorbeeld in een wat netter restaurant bezit en u uw drankjes warm wilt houden zit er altijd wel wat tussen.

Thermosbeker kopen?

Gaat u veel onderweg of gaat u vaak op vakantie, dan is de thermosbeker ideaal. Maar waarom een thermosbeker kopen? Dit is het ideaal product, omdat je het makkelijk mee kan nemen in de auto en ergens neer kan zetten. Uw koude en warme drankjes kunnen hierin, dit is daarom heel handig voor onderweg. U kunt het ook weer makkelijk her vullen bij een tankstation bijvoorbeeld, want je kan de deksel er afdraaien en onder het koffiezetapparaat zetten. Een thermosbeker is dus multifunctioneel, want u kunt er verschillende soorten drankjes in bewaren. Wij hebben het ook in verschillende kleuren en vormen. Als u er niet uit komt kunt u altijd contact opnemen via zaak-shops.nl en helpen wij u graag bij uw keuze.

    03-06-2016 00:00