Steeds meer apparaten kun je tegenwoordig bedienen met je telefoon, zoals bijvoorbeeld je verlichting in huis, maar ook de thermostaat om de temperatuur te regelen in huis. Nu is er iets nieuws bij gekomen, een waterkoker met Wi-Fi, dit houdt in dat je via een app je waterkoker op afstand kan bedienen. Hier dien je wel een app voor te downloaden. Ben je dus bijna thuis en heb je zin in thee, dan kan je de waterkoker vanaf afstand aanzetten, natuurlijk dient de waterkoker wel gevuld te zijn met water.

De waterkoker

Deze waterkoker is niet zomaar een waterkoker, de ontwerpers hebben aan vele dingen gedacht. Er kan maximaal 1,8 liter in worden opgewarmd.  Je kunt zelf bepalen tot hoeveel graden je het water opwarmt, je kan het opwarmen tot 65, 80 ,95 en tot 100 graden. Je kunt het gekookte water 20 minuten warm houden via de warm houd functie die erop zit. Via het voetstuk kijkt het apparaat of er genoeg water in zit, dit zodat je nooit water zal koken als er geen water in zit.

De app

Via een app die je kunt downloaden bij de aanschaf van deze waterkoker kun je de waterkoker op afstand aan en uit zetten via je telefoon. Voordat dit mogelijk is moet je de waterkoker eerst op het Wi-Fi netwerk aangesloten hebben, dit gaat verbazingwekkend snel. Het is heel handig dat je deze waterkoker kunt gebruiken met je telefoon.  Ben je bijvoorbeeld even boven en heb je zin in thee, dan kun je hem gewoon aanzetten terwijl je niet eens in de buurt bent. Je krijgt op je telefoon meerdere meldingen van de app, bijvoorbeeld wanneer het water klaar is of wanneer je er nieuw water in moet doen als die leeg is. Er zijn nog meer handige mogelijkheden met deze waterkoker, zo kan je via de app een wekker instellen, als je wekker dan afgaat zal de waterkoker automatisch inschakelen.

    23-06-2017 00:00