Wij bieden tientallen waterkokers aan op onze webshop. In verschillende groottes, verschillend verbruik en natuurlijk met verschillende functies. Vandaag willen we er één toelichten die dicht bij ons hart ligt. De Cloer Touch Waterkoker.

Het bedrijf wat deze waterkoker produceert is opgericht in 1898 in het mooie plaatsje Arnsberg, wat in Duitsland ligt. Dat betekent dat ze al 110 jaar bestaan. In die tijd zijn ze verantwoordelijk geweest voor het produceren van verschillende huishoudelijke apparaten. Wat ze het belangrijkst vinden is kwaliteit en functionaliteit. En dat is te zien in hun producten, vooral bij de Cloer Touch Waterkoker 2200w. Het is namelijk een zeer kwalitatieve waterkoker. En bezit over tientallen functies.

Om te beginnen is de inhoud van deze waterkoker 1,7 liter. Bezit hij over een intern verwarmingselement, dus je brandt je handen niet als je het aanraakt tijdens het koken van het water. De waterkoker is van roestvrijstaal gemaakt, daardoor weet je dat hij nooit zal verroesten.

Dat is nog niet allemaal zo speciaal, maar we hebben het nog niet over de functionaliteit van de waterkoker gehad, zoals ik al zei heeft hij tientallen verschillende functies. Zo wordt een indicatie aangegeven hoe hoog het waterniveau is, hij bezit niet over een snoer dus je kunt hem overal mee tillen. De sokkel is 360° draaibaar. De waterkoker bezit over een filter wat het water filtert. Ook geeft het een indicatie van de temperatuur. Het heeft een droogkookbeveiliging, zodat u goed beveiligd bent. Verder bezit het nog over een antikalkfilter. En is de temperatuur instelbaar. En als je hem eenmaal hebt opgewarmd, blijft hij warm met de warmhoudfunctie. En na een aantal minuten zal hij automatisch uitschakelen. Fantastisch toch?

Daarbovenop heb je ook nog eens twee jaar garantie op deze fantastische Cloer Touch Waterkoker. En dat alles voor € 94,90. Mooier kunnen we het helaas niet maken.

    01-03-2018 00:00